Computerclub Voorburg is werkzaam in regio Haaglanden sinds 2008. Om een lang verhaal kort te houden gaan we meteen naar onze  prijslijst.
De vaste klandizie weet dat CCV | Helpdesk transparant is zodat niemand voor een onverwachte verrassing komt te staan.  Geen hogere factuur dan eerst was opgegeven. Wij werken per opdracht dus geen extra uurtarief.
Om teleurstellingen te voorkomen wordt er bij voorkeur op afspraak gewerkt. Een telefoontje of een afspraak per e-mail is geen overbodige luxe.

070 7550 815 zaak
 0624 692 855 spoed
 info@computerclubvoorburg.nl
 Computerclub Voorburg  (Desktop Versie)
 Laat een reactie achter, onderzijde van deze pagina.
Of op Twitter

Bijna alle Windows 7 SP1 systemen kunnen worden opgewaardeerd. Een enkel geval moet worden afgeschreven. Bij CCV onderzoeken we in Uw aanwezigheid of het de moeite waard is om een Upgrade te overwegen. Binnen tien minuten en geheel gratis weet eigenaar waar hij/zij aan toe is en wat er moet gebeuren. Windows of Linux? Voor en nadelen worden duidelijk uit de doeken gedaan. Nieuwsgierig? Spreek af voor een sessie, altijd even contact opnemen graag.

Aanbieding: Windows 7.1 vervangen voor Windows 10 (laatste versie) of Linux (laatste versie) inclusief Office – 275 *SSD 2.5 HD – externe USB behuizing voor de oude harde schijf waar alles op blijft staan. € 137,00 .

Zolang dit bericht hier staat is deze ongelooflijke super aanbieding geldig.

*https://nl.wikipedia.org/wiki/Solid_state_drive

Alleen voorrijden € 7,50 of € 15,00 enkelereis of halen en brengen

Op locatie werken, thuis of op de zaak kan ook. De monteur zal altijd proberen de reparatie ter-plekke te voltooien.  Indien een apparaat beslist naar de werkplaats van CCV moet gaat dat natuurlijk in overleg.  De monteur laat dan een voorlopige factuur achter. Het kan zijn dat de reparatiekosten hoger uitvallen,  in dat geval neemt CCV contact op met opdrachtgever om toestemming te vragen voor reparatie.  U heeft dan altijd het recht om de hele zaak ongedaan te maken. Geen extra kosten, alleen het halen/brengen wordt dan in rekening gebracht.

.

Afrekenen.

U krijgt altijd een factuur op naam. Privé of op naam van uw bedrijf.  Pinnen kan bij ons niet. We houden de kosten low-budget, de rekening van het huren van een pinautomaat en transactiekosten moeten worden doorberekend.
De prijzen zijn in tien jaar niet veranderd en dat proberen we zo te houden.

.

Reparaties

Indien u uw computer ter reparatie wilt aanbieden,
dan verzoeken wij u vriendelijk om uitsluitend de systeemkast
aan te leveren. In geval de computer een laptop / notebook betreft,
dan graag alleen de voeding meeleveren.
Het spreekt vanzelf dat het bovenstaande niet geldt als één van die
onderdelen mogelijk zélf de oorzaak is van de problemen.
Tijdens uw voorafgaande telefonische afspraak zullen wij u hierover verder informeren.
De status van de reparatie kan natuurlijk variëren,
afhankelijk van de beschikbaarheid van eventueel benodigde onderdelen.
Vaak zullen (kleine) reparaties dezelfde dag kunnen worden opgehaald.
CCV neemt in elk geval telefonisch contact met u op over de status van de reparatie.

.

Tenslotte:
Het is beslist verstandig om aan te geven of u waardevolle informatie op uw computer hebt opgeslagen.
Wij besteden hieraan beslist veel aandacht!  Immers……. niets is vervelender dat het ‘kwijt zijn’ van vakantiefoto’s, correspondentie en dergelijke.  Ook van een niet werkende Laptop of Computer kunnen wij in de meeste gevallen een documenten backup maken.  Heeft u vragen? Schroom dan niet. Wij zijn tevreden als u tevreden bent.

Bel voor een afspraak
0624 692 855.

LINUX
Zonder zorgen over licenties en ellenlange updates welke verdwijnen als sneeuw voor de zon met Linux Mint NL. Computerclub Voorburg werkt al jaren met Linux. Altijd lange termijn ondersteuning. Met de laatste Linux Mint -19.3 x32 x64 nl Long Time Support tot 2023 is gebruiker verzekerd van alle updates en beveiligingen om zonder zorgen te bankieren enz. Ook Facebook, Skype, Office, YouTube, Live tv kijken zijn geïnstalleerd. Zeker voor de bezitters van Windows 7 is het noodzakelijk om begin 2020 over te stappen naar een fris besturingssysteem. Wees er op tijd bij, u heeft bij ons al een nieuwe installatie met behoud van bestanden voor € 67,50 – € 45,00 zonder data back-up inclusief btw.
Altijd binnen 36 uur klaar.
Tijdens het ophalen krijgt u een uitgebreid verslag met demonstratie,

verschil in  Windows en  Sarah.